ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Una cuina i un planxador Deulonder en l’idíl·lic entorn rural mallorquí

Deulonder ha arrelat a l’illa de Mallorca, on l’estil càlid i endreçat entra en harmonia directe amb l’entorn rural

En una finca antiga i recentment restaurada de la zona de Puigpunyent, a l’illa de Mallorca, la interiorista Lluïsa Deulonder ha dut a terme el doble projecte de cuina i planxador, dos espais que s’obren al paisatge mitjançant amplies finestres que donen als camps. Us proposem una visita guiada per la mateixa Lluïsa pel racons d’aquests dos espais destacats de la finca, de la que encara s’estant enllestint els darrers retocs.

Per entrar en harmonia amb aquest entorn rural preservat, s’ha optat per materials orgànics, com ara la fusta i el marbre Macael, amb un contrapunt del cromat de les barres i el negre metàl·lic dels tiradors, a conjunt amb els aplics de paret. El resultat ha estat una cuina sòbria i elegant, totalment equipada amb els electrodomèstics més punters, i que consta d’una gran illa central ben il·luminada per poder menjar de manera informal, asseguts en uns còmodes tamburets de vímet.

 

 

Altres detalls d’aquesta cuina que encara està per estrenar són la campana d’obra i la nevera integrada, instal·lada al costat del forn i el tetra ceràmic de to gris. Un moble vitrina de columna permet tenir la vaixella ben endreçada i a la vista.

 

A l’altra banda d’una de les sortides de la casa hi ha el planxador bugaderia. Aquest espai  compta amb tot un pany de paret amb mobles alts i portes ventilades. Aquí s’hi poden desar, penjades, les escombres i les fregones. D’altres tenen la porta de vitrina per poder desar-hi la roba planxada i neta. Unes safates extraïbles permeten desar la roba pen apilada. A un costat hi ha dues rentadores i una assecadora, així com el safareig amb unes cistelles de vímet extraïbles per desar la roba bruta. Una gran taula ben il·luminada permet planxar amb total comoditat. Tampoc pot faltar el carret de safates per desar la roba planxada.

 

A la banda de la piscina també s’ha pensat en una petita cuina funcional per poder menjar a la vora de l’aigua. Aquí les vistes són esplèndides. L’estil d’aquesta cuina office s’integra en el conjunt del jardí i s’ha optat per colors foscos que contrasten amb la pedra vista.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.