ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Una superfície intel·ligent per a la nostra cuina

La marca Dupont acaba de treure al mercat una encimera de Corian que carrega el mòbil sense fils

corian

En Deulonder sempre hem defensat l’ús del Corian per ser un material no porós, ideal per a la cuina, que evita les juntes, ofereix una superfície de treball estètica, fàcil de netejar i de textura agradable.

Ara, la casa Dupont que comercialitza aquest material sintètic acaba de treure al mercat un nou disseny, la Charging Surface, que inclou la possibilitat de carregar els mòbils i les tabletes sense cables ni endolls. Tenint en compte que la cuina és un lloc on es reuneix tota la família i on es passen llargues estones, ja sigui fent els deures amb els nens, menjant o, simplement, cuinant, aquesta solució és especialment pràctica.

1452800820639

A part, és un sistema molt senzill d’usar. Cal connectar el receptor (un anell o una funda de càrrega) al seu dispositiu intel·ligent, i després cal col·locar el dispositiu sobre el punt de càrrega i comença a carregar-se automàticament.

how_to_power_up

La Changing Surface es pot adaptar a diferents dissenys i colors de la gamma de Corian i és molt discreta, ja que el transmissor va per sota de l’encimera. D’altra banda, aquesta solució ens evitarà condemnar un calaix per posar els carregadors, i així guanyarem espai per a altres coses.

1452800818430

Si volen obtenir més informació sobre aquest sistema que contribueix a crear una cuina intel·ligent, no dubtin a contactar-nos directament en l’estudi Deulonder (Muntaner, 231, Barcelona), o via mail deulonder@deulonder.com.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.