ARTICLE DESTACAT FIRES

Una tardor de fires per descobrir les darreres tendències

Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla han visitat recentement les fires Intergift i Architect@Work per estar al dia del que es cou a nivell decoració

Després de la paràlisi provocada per la pandèmia, l’activitat firal es va recuperant a poc a poc. Les interioristes de Deulonder, Lluïsa Deulonder, Chone de la Sotilla i Lourdes Adell, han pogut visitar recentment —i presencialment!— dues fires dedicades a l’àmbit de la decoració. Com sempre, l’objectiu és recollir el millor de les tendències a nivell internacional en matèria de decoració per a oferir les millors solucions decoratives en els seus projectes. Lluïsa Deulonder va estar a Madrid, on se celebrava del 15 al 19 de setembre la fira organitzada per IFEMA Madrid, Intergift. Aquesta fira d’àmbit estatal reuneix les noves tendències en decoració i regal, i ve a ser una versió reduïda de la prestigiosa fira Maison & Object de París. En aquesta edició van participar 320 empreses internacionals que van presentar les seves novetats de cara a la temporada tardor-hivern.

«Brucs, Bescara, Taller de les Índies… Moltes de les cases que exposen els seus productes comercialitzen un tipus de mobles de fusta d’alta qualitat que combinen a la perfecció amb les cuines i decoracions Deulonder, marcades pel seu look acollidor i confortable», explica Lluïsa Deulonder. Com a novetat enguany la fira incorporava l’espai Editors tèxtils, amb una àmplia oferta de papers pintats i revestiments murals.

 

 

D’altra banda, Chone de la Sotilla i Lourdes Adell van visitar a Barcelona ARCHITECT@WORK 2021 (15-16 de setembre), una fira molt exclusiva en la qual cada expositor presenta tres novetats. Enguany —comenta Chone de la Sotilla— s’ha notat el tema de la pandèmia i s’han produït algunes baixes importants. «A pesar que enguany la fira estava més dedicada a la construcció, sempre traiem d’aquestes visites coses positives que després repercuteixen en els nostres projectes de cuina i interiorisme”, explica Chone de la Sotilla. Respecte a les tendències, ha observat una profusió de daurats i bronzes, amb uns acabats que garanteixen que la peça no envelleixi. Altres novetats que destaca Chone de la Sotilla són les empreses que fan gravats en el propi cristall i que permeten fer paviments, així com les propostes de la casa d’il·luminació Bover, «un material molt bonic i decoratiu que harmonitza molt amb la nostra línia estètica».

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.