ARTICLE DESTACAT LLIBRES

Víctor Manuel: «Cuinar em fa feliç»

L’editorial Aguilar acaba de publicar el llibre de cuina ‘El gusto es mío. Un recorrido por los sabores y recuerdos de mi vida’, un itinerari per la vida de Víctor Manuel amb el fil conductor de la seva pasió per la cuina que a Deulonder ens ha cridat l’atenció per la seva originalitat.

Foto: Alfonso Mosterín

No es tracta d’un llibre de receptes, sinó més aviat unes memòries en què el cantant evoca anècdotes relacionades amb el menjar i la cuina. Acostumat a viatjar molt per la seva carrera artística, Víctor Manuel sovint s’ha trobat compartint àpats amb personalitats de tota mena i arreu del món, sobretot per Espanya i Llatinoamèrica.

Ja sabíem que el marit d’Ana Belén era un gourmet i cuiner empedreït, «cuinar em fa feliç», ha dit en alguna entrevista, i per aquest motiu, moltes d’aquestes històries relacionades amb la cuina van acompanyades per receptes que ell mateix ha elaborat.

Foto: Alfonso Mosterín

Després de publicar les seves memories, Antes de que sea tarde, el seu editor el va animar a fer un llibre al voltant d’aquest lloc tan essencial de la casa com és la cuina. Només de recordar els moments que ha viscut a la cuina acompanyat de familiars i amistats variades és «emocionant», i confessa que un dels personatges que té més present a l’hora d’entrar a la cuina és la seva àvia. Alguns dels plats que recorda Víctor Manuel és la «tortilla dulce» que preparava la seva mare, que venia ous i pollastre al mercat, i com que se’n trencaven molts, doncs a casa els aprofitaven per fer truites amb pa i ou, un plat que li sembla d’allò més deliciós.

«Al final el més senzill és el que més em commou», diu el cantant, «cuinar és una actitud» diu en una entrevista promocional.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.