ARTICLE DESTACAT viatges

Williams Sonoma, una direcció indispensable per als amants de la cuina

Dins de la sèrie estiuenca «Botigues de cuina del Món», els recomanem aquesta especialitzada en menage de cuina i productes alimentaris selectes

 

Williams Sonoma és una cadena de botigues nord americana especialitzada en productes relacionats amb la cuina creada per Charles E. Williams el 1956. La botiga ràpidament va cridar l’atenció i va començar a ser freqüentada per figures com ara els cuiners Julia Child i James Beard. Va ser el 1972 quan Williams va crear una corporació i va expandir la companyia. Avui dia compta amb nombrosos centres repartits per tot el país (625) però la seu de l’empresa està a San Francisco, Califòrnia. En aquesta ocasió hem visitat un dels centres situats a Cambridge, Boston.

A Deulonder ens agrada vestir les nostres cuines i decoracions d’interior amb els objectes més selectes i innovadors. Per aquest motiu recomanem la direcció de Williams Sonoma com a imprescindible si viatgen als Estats Units. Existeixen múltiples botigues i és fàcil trobar sempre  una a prop. Sonoma comercialitza al detall utensilis de cuina de tota mena amb un disseny original i sofisticat. Solen ser estris de cuina molt pràctics i d’estètica cuidada. També es poden trobar les millors marques en el camp de les bateries de cuina i les vaixelles.


És mundialment conegut el gust dels nord americans per la pastisseria en gran. En aquest sentit, a Williams Sonoma es poden  trobar tot tipus d’artefactes per a preparar els millors pastissos, així com ingredients exclusius.

Un altre dels apartats està dedicat a l’art de preparar còctels: aquí es poden descobrir  tot tipus de complements i utensilis que ajudaran a aconseguir els millors combinats. També es poden trobar concentrats de tota mena d’aliments per a cuinar, així com els tes més refinat: tot un plaer per als amants de la cuina!

 

 

 

 

Per a més informació, poden consultar el web de Williams Sonoma.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.