ARTICLE DESTACAT FIRES

Maison&Objet Off: un festival de botigues

Al marge de la fira Maison&Objet, París s’engalana durant els dies que dura l’esdeveniment i, malgrat les temperatures gèlides del gener, sempre és una bona oportunitat per fer un tomb per la ciutat de les llums.

Els carrers es guarneixen per estar a to amb la fira de la decoració. Les botigues són tota una atracció, i sempre n’hi ha que deixen el vianant bocabadat, com per exemple La Chambre aux Confitures (2, Rue des Martyrs, 75009 París). Aquí es poden trobar totes les melmelades possibles i una gran varietat d’especialitats. Tot plegat, molt ben presentat.

I què es pot dir de les pastisseries, a banda que semblen joieries? Algunes no tenen ni taulell i un hi entra deixant-se enlluernar pels objectes exposats.

Un dels supermercats que té el cor robat a la Lluïsa Deulonder i la Chone de la Sotilla és el Bon marché de la Rive Gauche (24 Rue de Sèvres, 75007 Paris): tot entra pels ulls.

El supermercat dedica un apartat exclusiu a les verdures, que semblen ben bé joies. En un altre estand tenen les ecològiques, aquestes recent sortides de l’hort, amb terra i tot.

Una altra botiga només ven marron glacés… oh! Là là!

Això sí, no es pot marxar de París sense haver tastat abans un boeuf bourguignon… qui sap si aquest no era en realitat l’objectiu del viatge!

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.